SQL Server 2012

Már jó néhány napja kijött az SQL Server 2012 számos újdonsággal. Gondoltam összeszedek néhányat és időnként írok róla itt. De addig is itt lehet regisztrálni egy 24 órás SQL Server kurzusra: http://www.sqlpass.org/24hours/spring2012/Kovács Ferenc

Kovács Ferenc 1998-ban végeztem villamosmérnökként a Budapesti Műszaki Egyetemen, azóta főleg adatbázis technológiákkal és adatbányászati algoritmusok fejlesztésével foglalkozom. A BME Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszékén oktatok az egyetem elvégzése óta, 2000-től kezdődően folyamatosan vannak adatbázisokkal foglalkozó kurzusaim. Az egyetemi oktatás mellett szoftverfejlesztőként dolgoztam a Multisoft KFT-nél, valamint a Philips Speech Processing részlegénél.

2012.03.20. 10:58:36 | Permalink | Hozzászólások: 0 | Tárgyszavak: ,


  • Adatkötés tulajdonságokkal nem rendelkező típusok tömbjéhez (string[])

    Dávid Zoltán ASP.NET-ben listás adatok megjelenítésére bevett gyakorlat valamilyen adatmegjelenítő vézerlőhöz (Repeater, DataList, GridView, ListView, stb.) történő kötés. A dolog az ASP.NET 2.0 óta különösen egyszerű. A vezérlő DataSource tulajdonságának megadjuk a kötendő adatok listáját (valamilyen IEnumerable interfészű tárolót, például Osztaly[]), a vezérlőhöz tartozó megjelenítő sablonban pedig <%# Eval( "Tulajdonsag" ) %> bejegyzéssel jelöljük, hogy ezen a helyen a kötött adat aktuális példányának (például az osztaly[ i ]-nek) A "Tulajdonsag" nevű tulajdonsága legyen (ez esetben: osztaly[ i ].Tulajdonsag). Tovább »
  • Silverlight tartalom beágyazása - szerkesztés vagy hekkelés?

    Valamelyik nap azon okosság ütött szöget a fejembe, hogy vajon hogy tudok a postom tartalmába futó Silverlight alkalmazást belevarázsolni. Ha nagyon egyszerűen akarom megválaszolni, akkor így. Tovább »


Írja meg Ön is véleményét!


Hozzászólásokat csak regisztrált, bejelentkezett felhasználóktól tudunk elfogadni!

Hozzászólások