Oktatás

Az MSDN Kompetencia Központ a BME Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszékén Dr. Charaf Hassan Ph.D. vezetésével jött létre 2000-ben azzal a céllal, hogy a Microsofttól függetlenül szakmailag segítse a Microsoft technológiákat használó cégeket és fejlesztői közösségeket. Szakértőink az elsők között ismerkednek meg az új technológiákkal és úttörő szerepet vállalnak azok meghonosításában konferenciákon, közösségi csatornákon, valamint kutatási és fejlesztési projekteken keresztül. Munkatársaink közül szakmai munkájuk elismeréseként többen kapták meg a kitüntető Most Valuable Professional (MVP) címet.

A hagyományos oktatási központokkal ellentétben nem előre meghirdetett időpontokban és állandó tematika alapján szervezzük tanfolyamainkat, hanem testreszabott képzésekkel és projekt centrikus konzultációkkal állunk partnereink rendelkezésére. Mindazonáltal az utóbbi évek tapasztalatai alapján kialakult néhány olyan tréning tematika, melyet bátran tudunk ajánlani azoknak, akik most ismerkednek egy adott technológiával vagy éppen elmélyülni szeretnének benne. Természetesen ezek csak téma javaslatok, egy-egy adott képzés esetén a tematikát és a tanfolyam időtartamát mindig testreszabjuk a résztvevők igényeinek és tudásának megfelelően.

Fejlesztés

Üzemeltetés

Értesítés kérése

Az alábbi űrlap kitöltésével jelezheted, ha érdeklődsz valamelyik tanfolyamunk iránt. Az űrlap kitöltése semmire nem kötelez, mindössze lehetőséget ad számunkra, hogy a tanfolyam indulásakor e-mailben megkeressünk. Ha egyéni igényeid vannak, a megjegyzés rovatban jelezheted.

Az általam választott tanfolyam:
Erre az email címre kérek értesítést a tanfolyamról:    
Csak ingyenes tanfolyamon vagyok hajlandó részt venni:
Ekkor felel meg nekem leginkább:
Értesítsetek emailben:
Megjegyzés: