Bogárdi-Mészöly Ági

Bogárdi-Mészöly Ági Mérnök-informatikus, a BME Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszékén doktorjelölt. Szakterülete webes fejlesztés, teljesítményanalízis.

Balássy György (MS RD, ASP.NET MVP, MCTS)

Balássy György (MS RD, ASP.NET MVP, MCTS) Villamosmérnök, a BME Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszékén webportálok fejlesztését oktatja. 2000 óta foglalkozik a Microsoft .NET platformjával, melynek meghonosításában jelentős szerepet vállalt előadóként, konzulensként és A .NET Framework és programozása című könyv társszerzőjeként. Az MSDN Kompetencia Központon belül a Portál Technológiák Csoport vezetője, szakterülete web alapú rendszerek fejlesztése és üzemeltetése. 2004-ben Magyarországon elsőként kapta meg a Most Valuable Professional címet, majd 2005 óta a Microsoft magyarországi regionális igazgatója. Publikációi a Technet Magazinban, az MSDN Kompetencia Központ honlapján és szakmai blogjában olvashatóak.

Kővári Bence

Kővári Bence Mérnök informatikus, bankinformatikai szakmérnök. A BME Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszékén és a Nyugat-magyarországi Egyetemen oktat szoftverfejlesztést, ezen belül is elsősorban .NET-es technológiákat. Szakterületei a .Net alaptechnológiák, MSSQL, gépi képfeldolgozás.

Bogi

Bogi Designer tanonc... :) Első diplomámat a BKÁE-n szereztem, igazgatászervezőként. Másoddiplomámat a KJF-en végeztem. Kommunikáció szakos bölcsész lettem, televíziós és közéleti kommunikációs szakirányokat választva. Lassan két éve boldogítom a BME AAIT kis csapatát. :) A vizualitás gyerekkorom óta fontos része az életemnek, így kerültem szorosabb kapcsolatba a fényképezéssel, és ezen keresztül a képszerkesztő programokkal. Jelenleg kb. 5 kilogrammnyi, designnal foglalkozó könyv vár szépen, csendben az asztalomon, hogy legyen egy szusszanatnyi időm és nekilássak okosodni. Grafomán vagyok! Úgyhogy reszkessen mindenki, mert tele fogom irogatni ezt az - egyszerűségében is tökéletes designnal rendelkező :)) - oldalt!

Benedek Zoltán

Benedek Zoltán Informatikai beállítottságú villamosmérnök, a BME Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszékén oktat szoftverfejlesztéssel kapcsolatos tárgyakat (C++, Win32, tervezési minták, .NET). 2001 óta számos .NET platform köré épülő rendszer megvalósításában projektvezető és vezető tervező. Microsoft fejlesztői konferenciákon előadó.

csiri

csiri

Dávid Zoltán

Dávid Zoltán Mérnök Informatikusként végeztem a BME-n, jelenleg webfejlesztéssel és gépi tanulással foglalkozom.

Fekete Krisztián

Fekete Krisztián A BME-n végeztem mérnök informatikusként (MSc).

Gincsai Gábor

Gincsai Gábor Műszaki informatikusként végeztem a BME-n és jelenleg a BME Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszékén programozás és webes fejlesztés oktatásával foglalkozom. Jópár éve tartok különböző előadásokat Microsoftos technológiákról főként az ASP.NET-ről. Az MSDN Kompetencia Központon belül a Portál Technológiák Csoport szakembere vagyok, illetve 2008 óta ASP.NET MVP.

Albert István

Albert István

Kovács Ferenc

Kovács Ferenc 1998-ban végeztem villamosmérnökként a Budapesti Műszaki Egyetemen, azóta főleg adatbázis technológiákkal és adatbányászati algoritmusok fejlesztésével foglalkozom. A BME Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszékén oktatok az egyetem elvégzése óta, 2000-től kezdődően folyamatosan vannak adatbázisokkal foglalkozó kurzusaim. Az egyetemi oktatás mellett szoftverfejlesztőként dolgoztam a Multisoft KFT-nél, valamint a Philips Speech Processing részlegénél.

Oláh István

Oláh István Okleveles villamosmérnök. A BME Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszék oktatója. Informatikai rendszerek üzemeltetésével és rendszerintegrációval foglalkozik. Ezen kívül oktat folyamatirányítással, valamint valós idejű rendszerek programozásával és robotprogramozással kapcsolatos ismereteket. 1998 óta rendelkezik Microsoft képesítésekkel, 2001 óta Microsoft Certified Trainer. Képesítései: MCSA+M, MSCE, MCTS, MCITP. Oktat az IQSoft John Bryce oktatóközpontban is. 2008 júliusától MVP (Directory Services) címmel is rendelkezik. Az Informatika Tisztán és a Technet Fórum előadója. Informatikai rendszerek üzemeltetésében és kialakításában, bevezetésében vesz részt.

Reni

Reni A BME automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszék adjunktusa. Szakterülete adatbázisok, adatbányászat.